Visionhost

Visionhost B.V. levert webhosting en andere internet diensten voornamelijk aan het midden- en kleinbedrijf (MKB). Daarbij onderscheidt Visionhost zich van andere internet bedrijven door deze diensten tegen een scherpe prijs aan te bieden, zonder verlies van kwaliteit en service.

Contact Info

Zichtenburglaan 31
2544 EA Den Haag
info@visionhost.com

Follow Us

Over ons

Algemeen

Visionhost B.V. levert webhosting en andere internet diensten voornamelijk aan het midden- en kleinbedrijf (MKB). Daarbij onderscheidt Visionhost zich van andere hostingbedrijven door deze diensten tegen een scherpe prijs aan te bieden, zonder verlies van kwaliteit en service.

Visionhost is een jong doch ervaren hostingbedrijf met ambities, voor wie tevredenheid van haar klanten het belangrijkst is.

Op dit moment leveren wij aan vele klanten onze webwinkel diensten en hosten wij voor vele klanten hun website. Visionhost zorgt ervoor dat deze websites zo goed en snel mogelijk bereikbaar zijn.

We hopen binnenkort ook u te mogen verwelkomen als tevreden klant.

De pijlers van onze dienstverlening

  • Visionhost heeft gekozen voor de meest betrouwbare en geavanceerde apparatuur, servers en netwerk.
  • We bieden webhosting pakketten aan waarmee zowel de beginnende als de gevorderde gebruiker uit de voeten kan.
  • We zijn flexibel en denken graag mee met onze klanten om hun aanwezigheid op het internet tot een succes te maken.
  • Visionhost is een onafhankelijk, schuldenvrij en winstgevend bedrijf.
  • Wij werken ook buiten de standaard kantoortijden, om ons serviceniveau zo hoog mogelijk te houden.

123WEBSHOP

Met 123WEBSHOP maakt het niet uit of u kleding, auto-onderdelen, computers of beautyproducten verkoopt of van plan bent te gaan verkopen; wij bieden u de oplossing!

Website bekijken

123INVOICE

Met 123INVOICE kunt u eenvoudig een overzichtelijke administratie bijhouden. Wij hebben zoveel mogelijk voor u geautomatiseerd en vereenvoudigd.

Website bekijken

123WEBPAGE

Met 123WEBPAGE kunt u uw eigen website maken. Met behulp van het online beheerscherm kunt u uw gehele website wijzigen naar wens.

Website bekijken